Samenwerking Enfinity

Wat kan Enfinity voor uw bedrijf betekenen?

Samenwerken met Enfinity voor uw zonne-energieproject betekent een partnership aangaan met een sterke en ervaren partner die wereldwijd reeds meer dan 390 MW aan kleine en grote PV-projecten heeft gerealiseerd. 

Deze expertise delen we graag met u !Waarom u kiest om met Enfinity samen te werken:

  • Enfinity volgt alle trends en belangrijke ontwikkelingen in de markt op de voet. U bent met andere woorden zeker van de beste/nieuwste technologie. Het bedrijf investeert ook non-stop in productinnovatie: zowel in zijn panelen, omvormers, en de datamonitoring. In deze drie segmenten heeft Enfinity een heel ruim gamma, dat dus constant up-to-date wordt gehouden.
  • Enfinity garandeert de klant drie dingen: een installatie die een maximale elektriciteitsproductie biedt; een snelle terugverdienperiode van de investering; financieel rendement op langere termijn.
  • Enfinity biedt niet zomaar standaard oplossingen: de bouwkundige, elektrische, en klimaataspecten van uw organisatie worden nauwkeurig bestudeerd, in combinatie met uw persoonlijke wensen. De locatie wordt grondig gescreend, vooral dan de stabiliteit en draagkracht van het dak. Op basis daarvan maakt Enfinity een ontwerp op maat, mét nauwkeurige financiële inschatting.
  • Enfinity is uw partner van a tot z, en verder: van ontwerp over plaatsing tot de koppeling aan het net. Maar ook voor onderhoud kunt u op hen een beroep doen, net als voor de onontbeerlijke datamonitoring van het zonnestroomsysteem.
  • Enfinity heeft een eigen kwaliteitsafdeling, die op regelmatige basis alle productiesites aan een uitgebreide kwaliteitscontrole onderwerpt. Die beoordeling (van zowel productiesite als de productie zelf) gebeurt aan de hand van een checklist met maar liefst 42 parameters. Zo bent u er zeker van dat het eindproduct aan de hoogste kwaliteitseisen voldoet.