Abonneren op Nieuws over enfinity
Zonnepark Filipijnen
woensdag, 21 mei, 2014 - 13:18

Sinds kort neemt de ontwikkeling van zonneparken een grote vlucht in de Filipijnen. Om de groeiende economie te ondersteunen en het toenemende aantal blackouts het hoofd te bieden, gaf de Filipijnse regering onlangs groen licht op PPA's en FIT's extra te ondersteunen.

Ook Enfinity draagt haar steentje bij. Met een 10 Mw solar park in Digos City bouwt  het aan het 5e grootste commerciële park in de regio

 

donderdag, 10 mei, 2012 - 10:46

Het Belgische groenestroombedrijf Enfinity heeft in 2011, dankzij de realisatie van een aantal opmerkelijke zonne-energie installaties,  haar geïnstalleerd vermogen met 200MW verhoogd. Enfinity spitst zich toe op de ontwikkeling en verkoop van zonnestroominstallaties en het aanbieden van innovatieve producten aan KMO’s en particulieren. Enfinity bestudeert daarnaast volop de ontwikkeling van grootschalige projecten die zonder overheidssteun kunnen worden gerealiseerd.

maandag, 20 februari, 2012 - 11:40

De huidige perceptie in de markt is dat zonne-energie minder interessant is geworden, vooral omdat de overheid de steunmaatregelen heeft teruggeschroefd. Maar we moeten af van dat idee: zonnepanelen waren nooit goedkoper, de investering is in zes tot zeven jaar terugbetaald, en gedurende minstens twintig jaar bent u zeker van een stabiele elektriciteitsprijs. Bovendien kiest u met zonnestroom voor duurzame energie, hetgeen uw langetermijnvisie accentueert.

alt
donderdag, 9 februari, 2012 - 17:14

Gent, januari 2012 – De actie SMS4LIGHT tijdens het Lichtfestival Gent klokte af op 6.600. Dit is het aantal sms’jes met het bericht ‘licht’ dat naar het nummer 3411 werd verstuurd. Elk sms’je ontstak een lamp in de kalebassenboom aan het Appelbrugparkje. De opbrengst gaat naar Solar Zonder Grenzen en het project Solau Togo in Togo. Gezien het mooie resultaat en de heel vele positieve reacties, hebben de initiatiefnemers besloten de actie virtueel verder te zetten.

Enfinity steunt alle vele jaren Solar zonder Grenzen en werkte ook actief mee aan deze actie.

donderdag, 9 februari, 2012 - 16:55

ATLANTA, GA – Wells Fargo & Company (NYSE: WFC) en Enfinity America Corporation (Enfinity), een van de meest toonaangevende bedrijven voor zonne-energie in Noord-Amerika, die haar producten aanbiedt aan ondernemingen, gemeentebesturen, onderwijsinstellingen en nutsbedrijven, kondigden de lancering van een gemeenschappelijk programma aan, waarbij Wells Fargo tot € 75 miljoen ($100 miljoen) ter beschikking zal stellen voor fotovoltaïsche (PV) projecten ontwikkeld door Enfinity.

donderdag, 9 februari, 2012 - 16:21

Optimaal energierendement met innovatieve monitoring van Enfinity

Logo EMAS
woensdag, 26 oktober, 2011 - 15:33

Enfinity verankert duurzame groei in de bedrijfsvoering via ISO 14001 en EMAS.