Huur- of koopformule

Is uw bedrijf reeds overgeschakeld op veel goedkopere én duurzame zonne-energie?

Geniet ook in 2012 nog van zeer gunstige opbrengsten.
Zonnestroominstallaties tussen 10 kWp en 250 kWp op daken van KMO's blijven financieel zeer voordelig !

Enfinity biedt aan KMO's en landbouwbedrijven 2 mogelijkheden: een huur- of een koopformule.

 

Huurformule: zonne-energie zonder enige investering!

Enfinity plaatst op uw bedrijfsdak een zonnestroominstallatie zonder investering! De enige voorwaarde is dat uw plat dak minimum 2.500 m² groot is, of uw schuin dak minimum 1.000 m². In deze formule verkrijgt u een huurgeld voor uw dak, en kan u de verwerkte stroom tot 30% goedkoper aankopen. Zo wordt u meer onafhankelijk van grijze energieleveranciers en creëert u een groen imago.

  • Enfinity betaalt u huurgeld voor het gebruik van het dak, bij uitstek de minst gebruikte locatie in uw onderneming
  • U koopt stroom af die tot 30 procent goedkoper is: aangezien de energie op uw eigen dak wordt gewonnen, betaalt u namelijk geen kosten voor distributie
  • U betaalt geen onderhoudskosten, aangezien u geen eigenaar bent van de zonnestroominstallatie. U moet er met andere woorden helemaal niet naar omkijken.
  • Na twintig jaar neemt Enfinity indien gewenst de installatie weg, maar Enfinity biedt ook de mogelijkheid om de zonnestroominstallatie verder te laten renderen. Met een levensverwachting van 35 jaar kunt u er dus nog plusminus 15 jaar gebruik van maken (zij het met een dalend, maar werkbaar rendement)
  • Aan het einde van de levensduur kunt ook rekenen op een efficiënte recyclage van de panelen. Want Enfinity maakt deel uit van PV Cycle, een vereniging van de grootste producenten van zonnepanelen ter wereld die zich hebben geëngageerd om een internationaal recyclageproject op te zetten

Koopformule: investeer zelf in zonne-energie op uw bedrijfsdak!

U wil graag uw energiekosten onder controle houden. Bij de aankoop van een zonnestroom- installatie (PV) heeft u alvast gegarandeerde zonneschijn, een verzekerde opbrengst via de groenestroomcertificaten en een kwalitatief product met een lange levensduur. Daarom is de aankoop van een installatie een zeer rendabele investering die u een transparante energieprijs op lange termijn garandeert.


Klik hier indien u meer informatie of een vrijblijvende offerte wenst
.